بلژیک تصمیم گرفته است برای ساخت جزیره انرژی مصنوعی اول جهان، در دریای شمال، طرحهایی را تصویب کند. این جزیره که با نام “پرنسس الیزابت” شناخته میشود، در فاصله ۲۸ مایلی از ساحل بلژیک قرار خواهد گرفت. این جزیره قرار است مزارع بادی ساحلی را به بلژیک، بریتانیا و دانمارک متصل کند.
سیستم بادی این جزیره برق دریافتی را به برق با ولتاژ بالا تبدیل کرده و از طریق کابلهای زیر دریا آن را توزیع میکند. انتظار میرود که ساخت این جزیره بیش از ۲ سال زمان ببرد و در ماه اوت سال ۲۰۲۶ به اتمام برسد. این جزیره به بلژیک و اتحادیه اروپا کمک خواهد کرد تا در تلاش برای افزایش ظرفیت بادی ساحلی پیشرو باشند.
در سال ۲۰۲۲، اروپا ۱۹ گیگاوات برق بادی را ایجاد کرد که بیشتر آنها در سواحل بودند و این نشان میدهد که نیاز به رشد تکنولوژی های دریایی بیشتر وجود دارد. ایالات متحده نیز هدف تعیین کرده است تا سال ۲۰۳۰، ۳۰ گیگاوات برق بادی دریایی را ایجاد کند در حالی که اروپا قصد دارد تا سال ۲۰۵۰ به ۳۰۰ گیگاوات برق بادی دست یابد. با وجود چالشهای بیشتری که باد ساحلی در آمریکا با آن روبهرو است، اما این فناوری دارای پتانسیل بالایی است.
به طور خلاصه، بلژیک جزیره پیشگام انرژی مصنوعی پرنسس الیزابت را برای اتصال مزارع بادی دریای شمال و توزیع برق تجدیدپذیر تصویب کرده است.
منبع خبر: thecooldown
منبع ویدیو: کانال یوتیوبی EliaGroup