چین اعلام کرده است که برنامههایی برای توسعه رباتهای انسان نما را معرفی کرده است، که قادر خواهند بود تا تا سال ۲۰۲۵ در محیطهای مختلف کار کنند. هدف وزارت صنعت و فناوری اطلاعات از حمایت از رباتهای دوپا میباشد. این نشان دهنده یک چالش فناوری جدید برای ایالات متحده است، زیرا شرکتها همچنین در حال ساخت رباتهای انسان نما هستند.
چین رباتها را به عنوان چیزی مشابه با کامپیوترها و گوشیهای هوشمند میبیند. کاربردهای بالقوه شامل مزرعهها، کارخانهها، خانهها، محیطهای خطرناک و مراقبتهای بهداشتی است. هدف آنها این است که تا سال ۲۰۲۵ نسخههای اولیه و تا سال ۲۰۲۷ رباتهای پیشرفتهتر را توسعه دهند.
سهام شرکتهای رباتیک چینی در نتیجه این خبر افزایش یافته است. اما تاکنون رباتهای انسان نما تلاش کردهاند تا به پذیرش گستردهای دست یابند. پیشرفتهای محرز شده در هوش مصنوعی باعث افزایش علاقه به این زمینه شده است. شرکتهای بزرگ رباتیکی مانند تسلا و بوستون داینامیکس در آمریکا فعالیت میکنند.
آمازون در حال آزمایش رباتهای انبار است و ایلان ماسک نیز رباتهای خانگی را پیش بینی میکند. چین قصد دارد با حمایت ملی، در این فناوری نوظهور پیشرو باشد. با این حال، چالشهای فنی مربوط به حرکت و تطبیق پذیری هنوز باقی میمانند. در صورت موفقیت، رباتهای انسان نما قادر به انجام بسیاری از کارها به صورت خودکار خواهند بود و تأثیری بر تولید در سطح جهانی خواهند داشت.
منبع: telegraph