مطالعه جدیدی از دانشگاه هاروارد نشان میدهد که شرکتهای شبکههای اجتماعی در آمریکا در سال ۲۰۲۲ بیش از ۱۱ میلیارد دلار از نشان دادن تبلیغات به نوجوانان کسب درآمد کردهاند.
برای محاسبه این درآمدها، محققان از دادههای جمعیتی، نتایج نظرسنجی و برآوردهای موجود استفاده کردند.
با توجه به این مطالعه، یوتیوب با درآمد ۹۵۹.۱ میلیون دلار از کاربران زیر ۱۲ سال، بیشترین درآمد را داشته است و اینستاگرام با ۸۰۱.۱ میلیون دلار درآمد دومین شرکت است.
همچنین، اینستاگرام با درآمد ۴ میلیارد دلار بیشترین درآمد را از نوجوانان ۱۳ تا ۱۷ ساله کسب کرده است، به دنبال آن تیک تاک با ۲ میلیارد دلار و یوتیوب با ۱.۲ میلیارد دلار قرار دارند.
نتایج نشان میدهند که اسنپچت ۴۱ درصد از کل درآمد تبلیغاتی خود را از کاربران زیر ۱۸ سال کسب کرده است، به دنبال آن تیک تاک با ۳۵ درصد و یوتیوب با ۲۷ درصد قرار دارند.
این یافتهها نیاز به نظارت قانونی دولتی را نشان میدهند زیرا پلتفرمها با انگیزههای مالی متنوع خود روش های خاصی دارند که این روش ها از آسیب به جوانان جلوگیری نمی کند.
کارشناسان و سیاستمداران مدتی است که نگران تأثیر تبلیغات و الگوریتمهای آنلاین بر سلامت روانی و پرورش کودکان هستند.
در نهایت این مقاله درباره پژوهشهای جدیدی است که برآورد میکند شرکتهای شبکههای اجتماعی آمریکایی در سال ۲۰۲۲ بیش از ۱۱ میلیارد دلار از تبلیغات به نوجوانان درآمد کسب کردهاند و این امر نیاز به افزایش قانون گذاری و شفافیت دارد.
منبع: ABC News