جدیدترین دستاورد تویوتا میتواند “بوسه مرگ” برای خودروهای گاز سوز باشد و میتواند تا سال ۲۰۲۷ روانه بازار شود
تویوتا از پیشرفتهای هیجان انگیزی در باتری خودروهای الکتریکی (EVs)خبر داده است که به عمر باتری طولانیتر تا سال ۲۰۲۶ اشاره دارد. این موفقیت در دو جبهه رخ داد: افزایش بهینهسازی باتریهای لیتیوم – یونی و پیشرفت در باتریهای حالت جامد برای EV ها.
یافتههای مربوط به باتریهای لیتیوم – یونی منجر به افزایش عمر باتری و زمان شارژ کوتاهتر خواهد شد که نگرانیهای رایج در میان خریداران احتمالی EV است. EV های فعلی با یک بار شارژ حدود ۳۳۰ مایل را طی می کنند، در حالی که باتری به روز شده میتواند تا ۶۲۱ مایل را طی کند.
باتریهای حالت جامد این رقم را حتی از این هم فراتر میبرند و با یک بار شارژ مسافتی در حدود ۷۴۵ مایل را طی میکنند. این باتریها که برای مواردی مانند اسپیکرها و اسپیکرهای هوشمند ساخته شدهاند، از نظر ساختار مشابه باتری های لیتیوم – یونی هستند اما از نظر تاریخی به اندازه کافی برای پشتیبانی از EV ها دوام نداشتهاند.
دستاورد جدید تویوتا میتواند خودروهایی با باتریهای حالت جامد را تا سال ۲۰۲۷ روانه بازار کند و آن ها به صفر رساندن فرآیند تولید مقرون به صرفهتر اشاره کردهاند که بیشتر به پردازش خودکار متکی است تا نیروی انسانی در یک خط مونتاژ.
از همه مهمتر، EV ها فهرست بلندبالایی از مزایای کاربران را فراهم می کنند.
در حال حاضر، هزینه برق رسانی به یک خودروی الکتریکی حدود نصف یک خودروی بنزینی است. هزینه های شارژ عمومی به مرور زمان کاهش مییابد؛ به این معنی که با پیشرفت در عمر باتری، داشتن یک EV حتی مقرون به صرفهتر خواهد شد.